×

Ovatko Helsingin lentoaseman lounget sinulle tuttuja?

WordDive: Innovatiivinen sovellus uuden kielen oppimiseen

This article is also available in English.

WordDive

WordDive lupaa innovatiivisia ja tehokkaita online-kieli- ja abikursseja.

Kaupallinen yhteistyö: Artikkeli saattaa sisältää yhteistyölinkkejä (nämä merkitty *:llä). Linkkien klikkaaminen on ilmaista, mutta kumppanimme saattavat maksaa meille pienen palkkion. Tutustu yhteistyöpolitiikkaamme ymmärtääksesi, keitä suosittelemme.

WordDive kokeiltavana

WordDive on uusi moderni kieltenoppimissovellus, joka lupaa käyttäjän oppivan uuden kielen kolmessa kuukaudessa. Kaikkihan tietävät, ettei kolmessa kuukaudessa opi puhumaan vierasta kieltä sujuvasti mutta opittu taso saattaa olla riittävä matkailijoille tai maahanmuuttajille. Kielten perusteiden osaaminen tekee arkisista asioista helpompaa.

Emme vielä tunne WordDivea kovin hyvin, mutta heidän konseptinsa näyttää mielenkiintoiselle. He lupaavat oppimisen olevan tehokasta, koska se perustuu monen eri aistin käyttämiseen samanaikaisesti, ja heidän kotisivunsa perusteella tuote on hyvin suunnitellun oloinen. Tämän vuoksi päätimme kokeilla sovellusta.

Miten etenemme?

Otimme yhteyden WordDivea kehittävään yritykseen ja olimme iloisia saadessamme ilmaisen testilisenssin tuotteen testaamiseen. Tällä hetkellä meillä ei ole vielä tuloksia, mutta tässä vaiheessa olemme asentaneet ohjelmiston puhelimiimme ja luoneet käyttäjätunnukset. Sovellusta voi käyttää tietokoneella tai iOS- tai Android-pohjaisella mobiililaitteella.

Nyt olemmekin valmiita aloittamaan testaamisen ja toivottavasti opimme jotain uutta. Seuraa sivustoamme, niin kuulet tuloksiamme muutaman kuukauden sisällä.

Lisää tietoa WordDivesta?

Kuten kerroimme, tässä vaiheessa meillä ei ole vielä paljon omia kokemuksia WordDivesta. Jos tuote kuitenkin kiinnostaa sinua jo nyt, suosittelemme lukemaan lisää WordDiven omalta webbisivulta. Sovelluksen toiminta ja oppimisprosessi on selitetty siellä hyvin.

Voit myös tehdä oman testitunnuksen ja kokeilla ohjelmistoa 14 päivän ajan veloituksetta. Jos siis olet suunnitellut uuden kielen opiskelua, tämä sovellus voi olla sinulle sopiva.

Ehkä mietit, mitä sovelluksen käyttö maksaa. WordDiven kotisivun mukaan hinta on 9,99 euroa / kuussa kokeilujakson jälkeen tilaessasi 3 kuukauden jakson kerralla.

Pysy kuulolla, jotta kuulet kokemuksistamme vielä kesän aikana. Jos olet käyttänyt sovellusta jo aiemmin, olisimme iloisia jakaessasi mielipiteesi tämän sivun kommentteihin.

Viimeisimmät päivitykset löydät Facebook-sivultamme. Lisää meistä ja periaatteistamme voit lukea Tietoa meistä -sivun kautta.

WordDive tarjoaa lukio-opiskelijoille myös ABI-kursseja.

Päivitämme artikkeleja saadessamme lisää tietoa. Tätä artikkelia on päivitetty viimeksi 24.03.2018.

Kommentit (0)

Lisää kommentti


Sallitut HTML-tagit: <b><i><br>
Kommentti: