×

Ovatko Helsingin lentoaseman lounget sinulle tuttuja?

Tervetuloa Taxiway.fi -sivustolle!

This article is also available in English.

Plane wing

© Taxiway.fi

Kaupallinen yhteistyö: Artikkeli saattaa sisältää yhteistyölinkkejä (nämä merkitty *:llä). Linkkien klikkaaminen on ilmaista, mutta kumppanimme saattavat maksaa meille pienen palkkion. Tutustu yhteistyöpolitiikkaamme ymmärtääksesi, keitä suosittelemme.

Taxiway.fi on uusi vapaaehtoisvoimin ylläpidettävä matkailusivusto. Sivusto ei ole missään nimessä kaiken kattava kokoelma tietoa, vaan pieni kokoelma ajankohtaisia artikkeleja, jotka keskittyvät mielenkiintoisiin yksityiskohtiin. Sisältöä tuotetaan myöhemmin myös usealla kielellä.

Sivustoa tuotetaan vapaaehtoisvoimin, joten sisällön julkaisuajankohdat vaihtelevat. Tavoite kuitenkin on tuottaa artikkeleja vähintään viikoittain. Olemme myös Facebookissa ja Twitterissä. Näiden kanavien kautta voit lähettää palautetta ja ideoita.

Ensimmäiset matkailuartikkelit julkaistaan pian. Alustavia aiheita tulevat olemaan lentoyhtiöiden asiakaspalveluiden vertailua, artikkeli Norwegian Cashpoint -ohjelmasta sekä Turkish Airlinesin arvostelu. Aiheet eivät lopu tähän, vaan jonossa on monia ideoita. Myöhemmin sivustolla julkaistaan artikkeleja, jotka ovat suunnattu aasialaisille matkailijoille. Tavoite onkin julkaista osa artikkeleista kiinan kielellä. Meille saa myös ehdottaa aiheita tai jopa tarjota omaa sisältöä.

Sivusto ei keskity tarjousten seurantaan. Niitä voi selailla helposti esimerkiksi lentodiilit.fi-sivuston kautta.

Lisää tietoa Taxiway.fi-sivustosta löytyy Tietoa Sivustosta -linkin takaa. Tervetuloa lukijaksi!

Päivitämme artikkeleja saadessamme lisää tietoa. Tätä artikkelia on päivitetty viimeksi 12.10.2017.

Kommentit (0)

Lisää kommentti


Sallitut HTML-tagit: <b><i><br>
Kommentti: